Leegstaand pand inrichten voor verkoop!

Bij het verkopen van uw pand wilt u zo veel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren voor uw woning. Een potentiële koper begint de zoektocht naar een nieuw huis op internet en met slechts één muisklik wordt bepaald of uw woning in aanmerking komt voor een bezichtiging! Een goede fotoreportage op immo sites is dan ook de start voor een succesvolle verkoop maar de kijker wil meer…

Op het moment dat kijkers uw woning komen bezichtigen willen zij een goed beeld krijgen hoe ze hun nieuwe thuis kunnen creëren. Lege ruimtes lijken kleiner en zijn vaak lastig in te schatten en gedateerde woningen spreken nu eenmaal niet tot de verbeelding. Kortom, kijkers kunnen zich geen voorstelling maken van alle mogelijkheden die uw woning te bieden heeft.
Visualisatie, ruimtebeleving en sfeer zijn dan ook een belangrijke factor in het aankoopproces.

In opdracht van Immo Van Hoye richtte ik deze open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid georiënteerde tuin in met kartonnen meubelen.
Na slechts 7 weken was de verkoop rond!

f   P   In    Linked In    pijtjes wit    Cindy Van Autreve - M 0484 15 14 11 - info@dewoonregisseur.be