Referenties

Cindy is een stijlvolle en aangename dame die veel kennis en inzicht heeft in haar vak. Met een open blik en rekening houdend met de stijl van de klant, slaagt ze erin een bruikbaar en helder advies te geven.
K. Declerck

Wat een fijne samenwerking met jou, je gaf ons veel inspiratie voor de inrichting van ons nieuw huis in Spanje .Ideeën waar wij nooit aan gedacht hadden en die we nu volop aan het uitwerken zijn .Een aanrader voor iedereen. Bedankt om mee te gaan in onze Spaanse droom.
Koen en Peggy

Fantastische madam die luistert naar je en er samen met jou iets moois en creatiefs van maakt, mede door haar was mijn huis ( in huizenjagers) verkocht en in mijn nieuwe woonst heb ik dank zij haar al veel complimenten gehad!
Benoit S

Ik heb Cindy leren kennen op een bijzondere manier. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar en ze vertelde over haar beroep. We hadden plannen om ons huis in een nieuw kleedje te steken en het advies kwam als een geschenk uit de hemel. De benedenverdieping hebben we aangepakt. De kleuren die we samen gekozen hebben geven ons een ander gevoel in huis. De plaatsen zijn ruimer en geven meer rust. De nieuwe opstelling van de living is zeker geslaagd. Zelf waren we nooit op het idee gekomen. Ik ben bij de bloembinderij in Lochristi geweest voor wat extra sfeermakers.
De eigenaresse was ook enthousiast over de kleuren en vroeg wie onze raadgever was.
Ik kan Cindy alleen maar aanbevelen. Top madam en top werk!

Veronique W.

f   P   In    Linked In    pijtjes wit    Cindy Van Autreve - M 0484 15 14 11 - info@dewoonregisseur.be