Waarom vastgoedstyling?

De markt wordt overspoeld door panden die te koop worden aangeboden. Ik bied u de mogelijkheid om de extra troeven van uw huis in de verf te zetten.

In het verkoopproces is de kwaliteit van de foto van uw zoekertje de eerste en belangrijkste stap. Ik zorg ervoor dat uw foto’s de perfecte aanleiding zijn om uw pand te bezoeken

Wanneer de kandidaat-koper uw pand effectief bezoekt, is het cruciaal om de hoge verwachtingen in te lossen. De nieuwe bewoners moeten onmiddellijk hun nieuwe thuis zien in uw woning. Ruimte, licht en gezelligheid zijn daarbij extra belangrijke aandachtspunten.

Samen zullen we de sterke punten van uw huis belichten. Alleen zo kunnen we het potentieel van uw pand volledig benutten. Als bewoner is het soms moeilijk om de plus- en minpunten objectief te beoordelen. Enerzijds is uw persoonlijke stijl waardevol om een huiselijk en warm gevoel te creëren, maar anderzijds is het noodzakelijk om uw huis zodanig in te richten dat eenieder er zijn toekomst in ziet.

Met mijn aanpak kan uw huis niet alleen sneller maar ook aan een correcte prijs worden verkocht. Op die manier betaalt vastgoedstyling zichzelf terug en heeft u er alleen maar voordeel bij!

f   P   In    pijtjes wit    Cindy Van Autreve - M 0484 15 14 11 - info@dewoonregisseur.be